I yes en: Empezipiallo > Autors > Olga Besolí

Olga Besolí

Escriptora, guionista i actriu. Entre les seves obres publicades, hi ha tota la col·lecció de contes infantils il·lustrats “Les contalles de Muniatto” de les Germanes Besolí (Onada Edicions), que ja compta amb onze títols i tres més que venen de camí. També té publicada l’obra dramàtica “Pols de Roses” (Publicacions Universitat de València, PUV), guanyadora del Premi Micalet de Teatre (2009). A més d’uns quants relats breus en els llibres col·lectius “Arbreda ebrenca” (2010) i “Un riu de crims” (2011) ambdós de March Editors i “Tren de la Val de Zafán” de Gara d’Edizions (2011)
És l’autora dels guions dels curtmetratges “Al morir” (2003) i “Limpieza a fondo” (2006); de l’obra de teatre infantil “Mozart” (2006) i de l’obra dramàtica “Fins que la mort ens separi” que va resultar guanyadora del I Premi de Teatre Amateur Terres de l’Ebre (2002) i de la qual, apart de ser l’autora, també era l’actriu principal. Totes quatre van ser produïdes per Rars Produccions.
A més, ha estat també guardonada en altres premis literaris entre els que podem destacar: guanyadora del «Premi Especial d’Integració» del Concurs de Contes Ciutat de Tudela (2010), amb el relat breu “El viaje” i guardonada amb el 1er accèssit en el Premi de Narrativa Cid i Mulet (2010), amb el relat “L’avi Francesc”. El seu guió “Lowra” va ser finalista en el Concurs de guions de curtmetratges de les Jornades de cine «Villa de la Almunia» 2009.
Des de 2011, apart de dedicar-se a l’escriptura i a les arts escèniques, també imparteix cursos i tallers literaris en la web www.portaldelescritor.com.
 
Més informació a http://relatosbesoli.blogspot.com

Libros publicaus en Gara d'Edizions